Keskeinen sijainti
Puijon urheilulaaksossa

Puijo Areena on lähellä

Puijo Areena tulee sijoittumaan Puijon urheilulaaksoon noin kahden kilometrin päähän Kuopion kuulusta kauppatorista. Alueelle on hyvät yhteydet joka suunnasta. Ydinkeskustasta on kävely- ja pyöräilyetäisyys ja useamman kerran tunnissa kulkevat bussit tuovat helposti keskustasta ja muista kaupunginosista.

Kuopion kaupungin tavoitteena on Puijon urheilulaakson yleissuunnitelman mukaisesti kehittää aluetta ulkoilu-, virkistys- ja tapahtumapaikkana sekä vahvistaa Puijon alueen brändiä. Puijo Areena käynnistää Puijon urheilulaakson yleissuunnitelman mukaisen kehittämisen. Sen on määrä valmistua kesällä 2019.

Puijon urheilualueen yleissuunnitelma on tehty vuonna 2015
ja se on ohjannut nykyistä Puijon urheilulaakson teema- ja toteutussuunnittelua.

Tutustu suunnitelmaan

Puijon alue

Puijo on mäki ja luonnonsuojelualue Kuopion kaupungin ruutukaavan reunalla.Nykyinen Puijon alue on myös liikuntakeskus, joka mahdollistaa useat eri liikuntamuodot. Puijolla on runsaasti vilkkaassa käytössä olevia luonto- ja ulkoilureittejä. Alueella on mäkikeskus, pesäpallostadion, frisbeegolfkenttä, pallokenttiä ja kaksi laskettelurinnettä, joista toinen on pääosin vain lasketteluseuran käytössä.