Monitoimiareena
eri käyttäjäryhmille

Monikäyttöiset tilat

Puijo Areena tarjoaa korkealaatuiset ja skaalautuvat olosuhteet ja suorituspaikat liikunnan ja huippu-urheilun sekä erityyppisten tapahtumien käyttöön.

Monitoimiareenan tilojen monipuolinen käyttö aktivoi Puijon aluetta urheilu- ja liikuntatoimintojen paikkana ja tekee urheilulaaksosta tapahtumien keskipisteen. Puijo Areenan viereen suunniteltu hotelli täydentää alueen palvelukokonaisuutta.

Hyvinvoinnin keskus

Kaupungin suunnitelmissa on rakentaa Puijosta aktiivinen hyvinvoinnin keskus. Alue toimii liikunta-, ulkoilu-, virkistys- ja tapahtumapaikkana, jossa voidaan järjestää jatkossa myös suurtapahtumia.

Puijo Areena ja sen ulkoilumaastot ovat loistava paikka työhyvinvointipäivään.

Lähtökohtana helppo ja nopea muunneltavuus

Puijo Areenan suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota tilojen monikäyttöisyyteen ja eri kohderyhmien tarpeisiin.

Tavoitteena on Puijo Areenan mahdollisimman korkea käyttöaste. Tähän vaikuttaa merkittävästi tilojen joustavuus ja nopea muunneltavuus eri käyttötarkoituksia varten. Tämä koskee mm. katsomotiloja, joiden tulee olla helposti ja nopeasti laajennettavissa esimerkiksi ottelutapahtumia varten.

Urheilijoille | Yleisölle | Yrityksille | Tapahtumille

Katsojien viihtyvyys on tärkeää

Tapahtumien ja urheilukisojen yleisö edellyttää tänä päivänä laadukkaita tiloja sekä entistä korkeatasoisempia palveluja.

Puijo Areenan suunnittelussa huomioidaan katsojien viihtyvyys. Mm. katsomo- ja VIP-tiloihin tullaan panostamaan samoin kuin äänentoistoon, televisiointimahdollisuuksiin sekä muuhun tekniikkaan ja varusteluun.  Monitoimiareenan toiminnallisen laadun lisäksi on otettava huomioon alueen erittäin korkeat arkkitehtoniset ja kaupunkikuvalliset laatuvaatimukset. Monitoimiareenan arkkitehtuuri tulee olemaan paikan vaatimukset huomioivaa modernia ja korkeatasoista.