AJANKOHTAISTA
PUIJON SUUNNALTA

Puijon uuden urheilulaakson ensimmäisen vaiheen rakentaminen alkaa kesäkuussa

20.6.2017

Puijon urheilulaakson uudistamisen ensimmäisen vaiheen työt kohdistuvat ensilumen säilytysalueeseen, huolto- ja pysäköintialueeseen, 2,5 km kuntoilureitin levennykseen, latusiltojen rakentamiseen ja kevyen liikenteen väylän tekemiseen välille Rypysuontie-Puijonrinteentie.

Puijon hiihtostadionin läheisyydessä alkavat 2,5 km kuntoreitin kunnostukset kesäkuun aikana. Kesäkuussa puiden kaadot aloitetaan rakennettavan latusillan kohdalla Rypysuontien läheisyydessä. Uuden hiihtosillan rakennustyöt alkavat heinäkuun aikana. Loput puunkaadot 2,5 km kuntoilureitin kunnostukseen liittyen tehdään elokuussa.

Osa ulkoilureiteistä joudutaan sulkemaan rakennustöiden vuoksi ja ajaksi. Käyttäjiltä toivotaan erityistä varovaisuutta liikuttaessa työmaa-alueen läheisyydessä.

Lisätietoja:

  • Valvoja Mika Venäläinen, Liikuntapaikkapalvelut, p. 044 718 2516, mika.venalainen (at) kuopio.fi
  • Valvoja Jani Paananen, Rakentamispalvelut, p. 044 718 5673, jani.paananen (at) kuopio.fi

Kuopion kaupungin tiedote 20.6.2017