Puijo Areenan rakennuslupa sai lainvoiman

7.3.2018

Puijo Areena Oy on saanut lainvoimaisen rakennusluvan Kuopion Puijolle suunnitellulle monitoimiareenalle.

Alueelle on tarkoitus rakentaa n. 7 000 m2 moderni, viihtyisä ja helposti muunneltava urheilu- ja tapahtumakeskus kattavine oheispalveluineen. Puijo Areena tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja monipuoliset palvelut urheiluseuroille, lajiliitoille, yrityksille sekä Puijon alueen ympärivuotisille toiminnoille ja yleisötapahtumille.

Puijo Areena käynnistää Puijon urheilulaakson rakentamisen. Puijon urheilulaakson missiona on olla ympärivuotinen, kaikenikäisille suunnattu aktiviinen tapahtuma- ja kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät innovatiivisella tavalla ainutlaatuiset luontoarvot, esteettisyys ja aktiivinen harrastaminen. Tavoitekohderyhmiä ovat lapset, nuoret, aikuiset, seniorit, tapahtumakävijät, urheiluseurat ja matkailijat.

Puijo Areenan esirakentaminen alkanee keväällä 2018. Areenan on määrä valmistua kesällä 2019.